Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Α.Ο Αμπελοκήπων: «Η χαρά μας»!

Περίπου 120 αθλητές συγκροτούν τον ιστορικό σύλλογο! 

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο Αμπελοκήπων συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Δ’ ΕΣΚΑ, αλλά όποιοι θεωρούν πως ο ιστορικός σύλλογος δεν προσφέρει, πλέον, το αίσθημα της ικανοποίησης στους ανθρώπους αυτού, υποπίπτει σε μεγάλο λάθος! Οι εντυπωσιακές πορείες της εφηβικής και της παιδικής ομάδας, οι οποίες κατέκτησαν την 1η θέση στη Β’ ΕΣΚΑ (Έφηβοι) και τη 2η (Παίδες), όπως και η συγκέντρωση πολλών νεαρών αθλητών στα «πράσινα» συγκροτήματα δεν μπορεί παρά να γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία τους ιθύνοντες του συγκεκριμένου σωματείου! «Είναι αλήθεια πως είμαστε περήφανοι για την στελέχωση του συλλόγου μας με περίπου 120 μπασκετμπολίστες! Στις ομάδες υποδομής του σωματείου μας υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι αθλητές, ενώ η εφηβική και η παιδική ομάδα διέγραψαν φέτος εξαιρετικές πορείες στους αντίστοιχους… μαραθώνιους της ΕΣΚΑ! Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντική η επικείμενη συμμετοχή του εφηβικού τμήματος στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ μαζί με τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Πανελλήνιο, Ηλυσιακό, Περιστέρι και αρκετά ακόμα ισχυρά συγκροτήματα! Επίσης, πολύ σημαντική είναι η στελέχωση του συλλόγου μας με περίπου 120 μπασκετμπολίστες πολύ νεαρής ηλικίας!¨, ήταν τα λόγια του προπονητή της ανδρικής ομάδας, Νίκου Γκατίδη, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ», πριν λίγη ώρα! 

Α.Ο Αμπελοκήπων: Τόπο στα νιάτα!


Αρκετοί νεαροί μπασκετμπολίστες εντάσσονται στο ιστορικό συγκρότημα!


 Πολύ νεανικό προφίλ θα έχει η ανδρική ομάδα του Α.Ο Αμπελοκήπων την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο Πρωτάθλημα της Δ’ ΕΣΚΑ! Το συγκρότημα του Νίκου Γκατίδη έχει, ουσιαστικά, αποκτήσει τον γκαρντ, Δημήτρη Μπαζώρα από το εφηβικό τμήμα του Παναθηναϊκού, τον σμολ-φόργουορντ, Βαγγέλη Ζιάκα από τον Α.Ο Μαρκόπουλου, τον σμολ-φόργουορντ, Βαγγέλη Δαφούλη από τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον φόργουορντ, Χρήστο Ευσταθίου από το εφηβικό τμήμα της Α.Ε Ψυχικού, αλλά και τον Γιώργο Αρβανιταντώνη από τον Α.Σ Αναγέννησης Πετραλώνων! Με εξαίρεση τον τελευταίο, η ηλικία των υπολοίπων παικτών είναι χαμηλότερη από 20, αφού οι Μπατζώρας, Ζιάκας και  Δαφούλης γεννήθηκαν το έτος 1994, ενώ ο Ευσταθίου το 1992! Επίσης, οι μπασκετμπολίστες του Α.Ο Αμπελοκήπων θα γυμνάζονται μέχρι τις 22 Ιουλίου στο γυμναστήριο της περιοχής, Γουδί, ενώ η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου! Ακόμα, ο έμπειρος παίκτης του Α.Ο Αμπελοκήπων, Ιακωβάκης, βρίσκεται αυτό το χρονικό διάστημα στην Αμερική για προσωπικούς λόγους!

''Η γωνιά των ULTRAS 6''

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ???


 ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΙΟΤΕΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, Ο,ΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ''ΑΝΑΡΧΙΑΣ'' ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ... ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΠΟΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ γ.α.δ.α..... ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ! ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!!!!

ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ!

- Η ΜΕΡΕΣ ΑΠΡΑΓΙΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!!!! ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ Α.Ο.Α....
- 14/7/2011 ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Δ'ΕΣΚΑ...
- ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ Κ Ο ΥΠΝΟΣ...
ΙΝΤΕΡΝΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002263356167
http://ultrasabelokipi.blogspot.com/
ΑΠΟΡΙΕΣ Κ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ...
ultras6aoa@hotmail.com

MEINETAI KONTA MAΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ULTRAS 6.. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥ Κ ΠΩΣ!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...
ULTRAS GATE 6 est. 2003