Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Καο Εθνικός Ελληνορώσων-Αμπελόκηποι (Αντρικό)

Ξεκινάει ο 2ος γύρος για την Δ'έσκα του αντρικού μας τμήματος,και έρχεται αντιμέτωπος με την ομάδα των Ελληνορώσων που στο 1ο μάτς είχαμε νικήσει 81-56.Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι.Αν το πάρουμε είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο της Γ'έσκα.Τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο Ελληνορώσων στο ΓΟΥΔΙ!!!! Το μάτς είναι την δευτέρα!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Α.Ε.Κ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 79-64 (ΕΦΗΒΙΚΟ Α')

Την τρίτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε η 14η αγωνιστική για για την Α'Κατηγορία Εφήβων.Η Α.ε.κ τελίκά πήρε το 2ποντο της νίκης απέναντι στην ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΑΡΑ ΜΑΣ,που για κάποιο λόγω οι 2 άντρες με τα ''γκρί'' δεν ήθελαν με τίποτα να νικήσει. Λογικό βέβαια για αυτούς,αφού μια ομάδα που το αντρικό της πάιζει στην Δ'έσκα,πήγε να ρίξει μια ομάδα που παίζει στην Α2.Όταν το μάτς είναι στους 8 πόντους και σου βγάζει έξω ένα βασικό γρανάζι της μηχανής,με φάουλ που δεν ήταν κιόλας,τότε αυτό συμαίνει πολλά.Κακό σε εμάς δεν κάνει,σε αυτούς κάνει που θα νομίζουν ό,τι είναι και καλή ομάδα. Τέλοσπάντων στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας ξεκίνησε πιο δυνατά με 2-9 επιμέρος σκόρ.Το μάτς πήγαινε πόντο πόντο σχεδόν μέχρι το ημίχρονο που με κακά 50'' το 30-31 υπέρ μας έγινε 39-32.Τα παιδιά τα δώσανε όλα.
Αυτό που μπορώ να σας εγγυηθώ είναι ό,τι η ομάδα είτε με ψηλούς,είτε χωρίς,είτε βασικούς,είτε χωρίς,θα μείνει στην κατηγορία γιατί εκεί της αξίζει να είναι και εκεί πρέπει να είναι.