Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Γ'ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ 1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο φετινή κλήρωση έκρυβε αρκετές παγίδες για την φετινή Γ'ΕΣΚΑ του 1ου ομίλου καθώς από τις 14 ομάδες, μόνο οι 4 είναι γνώριμες από την σεζόν που πέρασε. Ο λόγος για τον ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ, ΑΟ ΠΡΩΤΕΑ, ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ και ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ.

Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί μέσα από έναν όμιλο πολύ πιο δυνατό από πέρυσι(μας έδωσαν την κατηγορία και εμείς την ''αφήσαμε''). Το συγκρότημα του Νίκου Γκατίδη πρέπει να δείξει τον απαραίτητο χαρακτήρα και αν παίξει το μπάσκετ που μπορεί και όλοι περιμένουν τότε οι μετοχές της ομάδας μας για άνοδο, πάνε στα ύψη.

Αναλυτικά ο φετινός μας όμιλος:

ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ.
ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. 
ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ




Καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας την φετινή χρονιά!!!!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ 2013-14

Ιδανική ήταν η κλήρωση του κυπέλλου της ΕΣΚΑ καθώς η ομάδα μας ξεκινάει από την Β'φάση και αντιμετωπίζει βατό αντίπαλο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ θα είναι η πρώτη νοκ ουτ αναμέτρηση με την οποία η τοπική ομάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της αρχές της χρονιάς. Σε περίπτωση που περάσει, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ στην Γ'φάση του κυπέλλου όπου και εκεί μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα μας ξεκινάει σαν φαβορί. Αν περάσουμε και από εκεί στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουμε τον νικητή που θα βγεί από τους αγώνες ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ-ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ-ΓΣ ΑΡΙΩΝ. 

Φυσικά όλα αυτά είναι πιθανά σενάρια και η ομάδα μας επικεντρώνεται μόνο στον πρώτο της αντίπαλο και πουθενά αλλού. Μακάρι φέτος η ομάδα μας να φτάσει πιο μακριά από την φάση των 32 που έφτασε πέρυσι και με αυτόν τον τρόπο να δώσει χαρά στους φιλάθλους της ομάδας μας.