Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Αμπελόκηποι-Υπεροχή Εξαρχείων (Εφηβικό Β') 44-83

Παρά την καλή μας εμφάνιση στην πρώτη περίοδο με 15-14,η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών μας.Χάνοντας σε πολλά σημεία του αγώνα την αυτοσυγκέντρωση μας,η ομάδα μας δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την Υπεροχή που έδειχνε να ξέρει τι ζητάει μέσα στο παιχνίδι.Συγχαρητήρια πάντως στην προσπάθεια των παιδιών.

Αμπελόκηποι-Υπεροχή Εξαρχείων (Παιδικό) 89-36

Οι παίδες μας για ένα ακόμη μάτς δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και έτσι νικήσανε με το επιβλητικό +53 την ομάδα της Υπεροχής.Αυτή ήταν η 7η νίκη της ομάδας των παίδων που μετά την ήττα από τον Αρίωνα δείχνει πιο σοβαρή από ποτέ πηγαίνοντας για την 1η θέση του ομίλου που οδηγεί στα μπαράζ της Β'κατηγορίας.

Aμπελόκηποι-Φιλαθλητικός 66-85 (Εφηβικό Α)

3η σερί ήττα για το εφηβικό μας που έχασε προχθές το βράδυ μέσα στο ΓΟΥΔΙ από τον Φιλαθλητικό.Οι φιλοξενούμενοι κλείσανε το ημίχρονο με 7/11 τρίποντα και το ολοκλήρωσαν με συνολικά 17!!!! εύστοχα.Η άμυνα μας για ακόμη ένα μάτς ήταν το μέρος στο οποίο δεν τα καταφέραμε ώστε να κρατήσουμε το μάτς σε χαμηλό tempo.Την ερχόμενη τρίτη παίζουμε με τον Αργοναύτη Τριγλίας που εκεί θα παιχτεί η μισή,ίσως και παραπάνω σεζόν.