Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Στόχος μόνο η νίκη



Kρίσιμος μήνας ο Ιανουάριος για όλα τα αγωνιστικά μας τμήματα , και για την πορεία τους στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν. Η δράση ξεκινάει αύριο στις 8:00 μ.μ στο 7.Κ.Νεότητας με τους παίδες να υποδέχονται τον 2ο βαθμολογικά Πρωτέα για την Β’κατηγορία παίδων της ΕΣΚΑ.

Αγώνας που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την συνέχεια της ομάδας  μας στην επόμενη φάση και στα μπαράζ για την Α’κατηγορία των παίδων. Όσοι πιστοί προσέλθετε και λόγω του κρύου που υπάρχει καταλαβαίνουμε την δυσκολία που υπάρχει εξαιτίας του ανοιχτού γηπέδου.


Στις 9:15 μ.μ κλείνει η αγωνιστική αυλαία με το παιχνίδι derby των εφήβων μας απέναντι στον δυνατό Πρωτέα. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα είναι καθόλου εύκολη λεία για την ομάδα μας καθώς έρχονται από νίκη-κλειδί, απέναντι στην Υπεροχή εξαρχείων, καλύπτοντας κιόλας και την διαφορά του πρώτου παιχνιδιού.

Με νίκη η ομάδα μας κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση και φυσικά κοιτάει να πιάσει κορυφή διότι έτσι θα έχει πολύ καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη φάση για τα μπαράζ ανόδου στην Α’κατηγορία.

Να είστε όλοι εκεί. Μην λείψει κανείς..

Mέλλον με πολλές υποσχέσεις..



Στις 7 Ιανουαρίου το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Δούκα στο Χαλάνδρι πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΕΣΚΑ, με κύριο θέμα την απονομή των περσινών ομάδων που κατέκτησαν τις πρωτιές στις κατηγορίες τους από την Δ’ΕΣΚΑ έως και την Α’ΕΣΚΑ.

Τιμή για την αντρική μας ομάδα καθώς βραβεύτηκε για την περσινή εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε στα πλαίσια της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 και κατέλαβε την 2η θέση του πρωταθλήματος της Δ’ΕΣΚΑ, πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναικό(Ε).

Το γεγονός μόνο τυχαίο δεν είναι, και αποτελεί επιτυχία για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία άνοδο που είχε η ομάδα μας σε επίπεδο αντρικού τμήματος και ο δεύτερος και πιο βασικός διότι η δουλεία που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου μας φαίνεται ότι καρποφόρησε έχοντας ως κύριο βασικό πυρήνα της ομάδας αθλητές ‘’δικούς’’ μας χρονολογίας 91’ μέχρι και 94’. Το σίγουρο είναι ότι από κάτω, ακολουθούν και άλλοι αθλητές που θα προστεθούν στο έμψυχο υπάρχων δυναμικό της ομάδας μας, τα επόμενα χρόνια.

Πολλά συγχαρητήρια πρέπει να πάρουν οι συντελεστές αυτής της επιτυχίας, με πρώτο και κύριο άνθρωπο τον Νίκο Γκατίδη, προπονητή του αντρικού μας τμήματος. Τον Βασίλη Αποστολάκη βοηθός προπονητή, αλλά και υπεύθυνος ακαδημιών και αγωνιστικών τμημάτων(από ‘κει που ξεκινάνε τα βασικά του αθλήματος). Στον κύριο Χρήστο Αντωνιάδη που βρίσκεται ξανά συντελεστής στην ομάδα των Αμπελοκήπων ύστερα και από την χρυσή δεκαετία για την ομάδα του 90’. Τον έφορο της ομάδας Σωτήρη Ζαχαρόπουλο και σίγουρα τον πρόεδρο αλλά και τα υπόλοιπα μέλη που βρίσκονται στο background της ομάδας.

Δίψα για συνεχόμενες επιτυχίες υπάρχει, όπως φαίνεται και από την φετινή παρουσία της αντρικής μας ομάδας στην Γ’ΕΣΚΑ παρ’όλο που είχε στην αρχή κάποιες βαθμολογικές απώλειες, συνεχίζει να βρίσκεται στην πεντάδα και να είναι ακόμα στο ‘’κόλπο’’ της ανόδου για την Β’ΕΣΚΑ.
Ελπίζουμε η ομάδα μας να τα καταφέρει και το μόνο σίγουρο είναι ότι το μέλλον τους ανήκει όπως άλλωστε και σε όλο τον σύλλογο των Α.Ο Αμπελοκήπων.