Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Kάπως έτσι έχουν τα πράγματα....

Με βάση ό,τι η προκριματική φάση έχει ολοκληρωθεί σχεδόν και στους τέσσερις ομίλους,βγάζουμε μια ανάλυση των ομάδων με τις ΠΙΘΑΝΕΣ θέσεις που θα πάνε στα μπαράζ ώστε να διεκδικήσουν το ''πρώτο'' εισιτήριο ανόδο! Ας δούμε λοιπόν τις ομάδες που πέρνουν τις 3 προνομιούχες θέσεις και πως θα χωριστούν στα γκρούπ δυναμικότητας.

1ος Όμιλος
Χωρίς κανένα πρόβλημα και με άνεση ο ΑΕΣΑΦ Κούρος παίρνει και δικαιωματικά την 1η θέση του ομίλου.Ακολουθεί ο Άγιος Νικόλαος Παλλήνης στην 2η θέση και στην 3η αν την τελευταία αγωνιστική δεν συμβεί κάποια έκπληξη,την παίρνει ο ΓΣ Παλλήνης.
2ος Όμιλος
Ένας όμιλος που οι 3 ομάδες που θα πήγαιναν στα μπαράζ καθάρισαν πολύ γρήγορα.Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η πρώτη θέση θα αλλάξει χέρια την τελευταία αγωνιστική,πράγμα κάπως δύσκολο.Στην 1η θέση συναντάμε το ΔΑΣ Ζεφυρίου ενώ στην 2η θέση ο ΑΣ Ροδόπολης.Την 3η θέση παίρνει και με διαφορά από τον 4ο,ο ΑΟ Άτταλος Καματερού.
3ος Όμιλος
Άν ο Μαίανδρος δεν είχε τους μηδενισμούς,τώρα θα είχε καταλάβει την 1η θέση του ομίλου.Κι όμως αυτή η ομάδα μάλλον θα μείνει εκτός 3άδας.Την 1η θέση μάλλον θα πάρει ο Αμύντας(Εφηβικό).Την 2η θέση οι Νέοι Βύρωνος και η 3η θέση θα εξαρτηθεί από τον αγώνα ΑΟ ΚΩΦΩΝ-ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ που αν νικήσει η ΑΟ ΚΩΦΩΝ παίρνει την 3η θέση,αν όμως χάσει ο Μαίανδρος πάει στην 3η θέση.
4ος Όμιλος 
Ο όμιλος που ξεκαθάρισε από την αρχή του πρωταθλήματος.Με έναν σταθερά 1ο Παναθηναικό(Εφηβικό).Η 2η θέση άνηκε σε εμάς(ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ) και την 3η θέση την πήραν την τελευταία αγωνιστική ο ΚΑΟ Ελληνορώσων.

Άρα έχουμε και λέμε στο 1ο γκρούπ δυναμικότητας ΛΟΓΙΚΑ θα είναι κάπως έτσι :
ΑΣΕΑΦ Κούρος
ΔΑΣ Ζεφύριου
ΑΟ Αμύντας(Εφηβικό)
ΑΟ Παναθηναικός(Εφηβικό) **Δεν γίνεται να πέσουμε με τον ΠΑΟ καθώς ήμασταν στον ίδιο όμιλο.

2ο γκρούπ δυναμικότητας.
Άγιος Νικόλαος Παλλήνης
ΑΣ Ροδόπολης
Νέοι Βύρωνος
ΑΟ Αμπελοκήπων

3ο γκρούπ δυναμικότητας
ΓΣ Παλλήνης
ΑΟ Άτταλος Καματερού
ΑΟ Κωφών ή (Μαίανδρος)
ΚΑΟ Ελληνορώσων **Δεν γίνεται να πέσουμε μαζί γιατί ήμασταν στην προκριματική φάση.