Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Αμπελόκηποι Αντρικό

Με ρεκόρ αυτή την στιγμή 7-3 και την 3η θέση του ομίλου(από κάτω στην ισοβαθμία οι Ελληνορώσοι),οι Αμπελόκηποι σε 1 εβδομάδα θα δώσουν αγώνα στο Γουδί με την ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ(1-9) και την επόμενη εβδομάδα θα τα δώσουν όλα για όλα με την Φιλοθέη στο κλειστό του Παλαιού Ψυχικού,ώστε να πάρουν την νίκη αλλά και να καλύψουν την διαφορά των +17 πόντων. Παρόλο το έδαφος που έχασαν με την ΚΑΚΙΑ ήττα από τον ΚΑΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ με 59-55,την επόμενη αγωνιστική δείξαν πως στην καλή τους μέρα είναι άτρωτοι νικώντας τον ΑΟ ΚΥΨΕΛΙΑΚΟ με 102-69. Eίμαστε σίγουροι ό,τι στο τέλος της κανονικής διάρκειας η 2η θέση θα είναι δικιά μας,και στα μπαράζ θα τα δώσουμε όλα για όλα για την άνοδο.

Εφηβικό Α' Αμπελοκήπων

Τα πράγματα με το Αιγάλεω τελικά δεν μας πήγανε έτσι όπως τα θέλαμε,και έτσι ήρθε η ήττα με 79-83. πράγμα που μας έβαλε στην ζώνη του υποβιβασμού.Την έπομενη αγωνιστική παίξαμε με τον Παναθηναικό στον Τάφο του Ινδού,και χάσαμε 125-48. ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΓΟΥΔΙΟΥ...ΩΡΑ 9:45!!! Αν μπορείτε,ελάτε!!! 
Η ιστορία είναι απλή..η ομάδα έχει ρεκόρ αυτή την στιγμή 4-13...πρέπει να πάρει οπωσδήποτε μια νίκη από ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ή ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,πράγμα που είναι πολύ συμβατό και επίσης να πάρει τον ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΤΡΙΓΛΙΑΣ μέσα στο Γουδί σε 2 εβδομάδες,που θα πρέπει να είστε όλοι εκεί!!! Έτσι θα έρθει η σωτηρία μας στην Α'κατηγορία.