Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ύπάρχει χρόνος για την σωτηρία..



Σίγουρα το συγκεκριμένο blog ασχολείται μόνο με τα αγωνιστικά κατά κύριο λόγο θέματα, όμως δεν γίνεται να μην πάρει θέση στο θέμα της εξέδρας. Άλλωστε αυτό είναι και το μείζον θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο και σαφώς τι θα γίνει με τους οργανωμένους του συλλόγου καθώς η απουσία τους εδώ και 2 μήνες είναι εμφανείς από το γήπεδο του Γουδιού.

Εδώ και αρκετά χρόνια(πιο συγκεκριμένα από το 2003) γίνεται μια ολόκληρη προσπάθεια ξεκινώντας από το αγωνιστικό κομμάτι έως το κομμάτι της εξέδρας. Το πρώτο σκέλος δεν μας αφορά την συγκεκριμένη στιγμή παρ’ όλο που όλοι ξέρουμε την δουλειά που υπάρχει από ακαδημίες μέχρι αντρικό. 

Η εξέδρα λοιπόν που πέρυσι το 2012 έδωσε αγώνα και πολλαπλασιάστηκε, που βρισκότανε σε κάθε εντός, σε κάθε κρίσιμο παιχνίδι, φέτος δεν υπάρχει και το βάρος της ευθύνης σίγουρα πάει σε πολλά πρόσωπα και όχι σε μεμονωμένες περιπτώσεις.

Πέρυσι υπήρχε ένα πλάνο, ξεκινώντας από το εφηβικό της Α’κατηγορίας που εκεί έπεσε μεγάλη βαρύτητα αλλά μετά τον Μάρτιο που τελείωσε η αγωνιστική δράση, η εξέδρα έριξε το βάρος της προς το αντρικό μας. Εκείνη τη περίοδο δεν υπήρχε εντός έδρας αγώνας που δεν ήταν κατάμεστο το γήπεδο. Φυσικά υπήρχε οικονομική ενίσχυση από πολλά άτομα για αυτό και στον τομέα της οργάνωσης ύστερα από χρόνια βρεθήκαμε σε πολύ καλή κατάσταση.


Φέτος τα πράγματα είναι απογοητευτικά. Η ομάδα μας καλείτε στα εντός έδρας να παίζει με γήπεδο μισογεμάτο και κάποιες φορές οι αντίπαλοι φίλαθλοι να είναι περισσότεροι από τους δικούς μας. Χρόνος υπάρχει ακόμα να σώσουμε την χρονιά. Η ομάδα μας μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν και σίγουρα θα χρειαστεί τον κόσμο της. Το 2012 ήταν ιδανικό άσχετα με το τέλος του. Ας μπούμε στο 2013 με το δεξί αρχίζοντας από αυτήν την Παρασκευή με το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΚΑΟ Εθνικό Ελληνορώσων. 

Να είστε όλοι εκεί..

Ντέρμπυ ''συγκατοίκων''



Η 11η αγωνιστική της Γ'ΕΣΚΑ του 1ου ομίλου συνοδεύεται με πολλούς και ενδιαφέρον αγώνες. Το ενδιαφέρον μας όμως δεν θα μπορούσε να είναι κάπου αλλού εκτός από τον εντός έδρας αγώνα του αντρικού μας τμήματος με αντίπαλο τον ΚΑΟ Εθνικό Ελληνορώσων. 

Η ομάδα μας που βρίσκεται στην 5η θέση με αγώνα λιγότερο(5-4) καλείται να αντιμετωπίσει τους ‘’συγκατοίκους’’ του γηπέδου(καθώς μοιράζονται τις ώρες προπονήσεων) Ελληνορώσων που βρίσκονται στην 10η θέση (3-6) και αυτοί με αγώνα λιγότερο.

Η ομάδα μας χρειάζεται την νίκη καθώς οι βαθμοί είναι πολύτιμοι και σίγουρα για να πλασαριστεί η ομάδα ψηλά(οι πρώτες 3 θέσεις οδηγούν απευθείας στην Β’ΕΣΚΑ) δεν μπορεί παρά μόνο να νικάει κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτου αντιπάλου.

Η στήριξη του κόσμου θα είναι καθοριστική καθώς η εκμετάλλευση της έδρας μας θα αποτελέσει κατά κύριο λόγο το πρώτο όπλο της ομάδας μας.
Παρασκευή 11 Ιανουαρίου ΩΡΑ 8:00 μ.μ Κλειστό γήπεδο Γουδιού


Και πάλι κοντά σας...

Με μία μικρή παύση και απουσία,το blog των Αμπελοκήπων μπαίνει ξανά σε λειτουργία.Εδώ πέρα θα μαθαίνετε τα νέα της ομάδας και κυρίως τι συμβαίνει σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα.