Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Εφηβικό για τα μεγάλα σαλόνια

Προχθές πραγματοποιήθηκε φιλικό μεταξύ των εφήβων μας και το εφηβικό του Χολαργού το οποίο συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α'κατηγορίας εφήβων ΕΣΚΑ. Με μία πολύ καλή εμφάνιση, οι παίχτες του Βασίλη Αποστολάκη κέρδισαν εύκολα και με διαφορά.

Η φετινή φουρνιά παιχτών είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει σε εφηβικό επίπεδο αλλά και στο πρωτάθλημα των νέων που αρχίζει σε 2 εβδομάδες, ενώ αφήνει πολλές υποσχέσεις για το ανδρικό τμήμα με την προοπτική σε μερικά χρόνια να μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Στο πρωτάθλημα εφήβων ξεκίνησαν με το καλημέρα τις νίκες απέναντι στην αδύναμη ομάδα των Νέων Βύρωνος ενώ στο πρωτάθλημα νέων περιμένουμε να δούμε πως θα εμφανιστούν καθώς η ομάδα μας είναι από τις πιο ''καυτές'' ομάδες του ομίλου και θεωρείται ένα από τα φαβορί που θα μπούνε στις 6 ομάδες των playoffs.


Μέχρι τις 9 Οκτώβρη (Πρεμιέρα Νέων) και τις 10 Οκτώβρη (δεύτερος αγώνας εφήβων) αναμένουμε με αγωνία ώστε να δούμε την προοδό τους αλλά και το όμορφο μπάσκετ που παίζουν μέσα στο γήπεδο.

Ανεπίσημη φώτο εφηβικού 2013-2014

Με σβηστές μηχανές και 3η φάση του κυπέλλου

Με 86-64 κέρδισε το ανδρικό μας την Τούφα στο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε η ομάδα μας στο Χαλάνδρι. Η ομάδα του Νίκου Γκατίδη δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ στα μέσα της 3η περιόδου η διαφορά άγγιξε και το +30. 

Με γρήγορο και ελκυστικό μπάσκετ η ομάδα μας ήταν οδηγός στο σκορ από την αρχή του παιχνιδιού. Ακόμα φαίνεται ότι προσπαθεί να βρει τα πατήματα τις αλλά το σίγουρο είναι ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Αμυντικά υπήρχε μεγάλη συνοχή ενώ το πρόβλημα στα ριμπάουντ αντιμετωπίστηκε με μεγάλη επιτυχία από όλη την ομάδα παρά τις απουσίες που υπήρχανε.Το τελικό 86-64 αντιπροσωπεύει πλήρως την εικόνα του παρκέ.

 ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ[12-21, 31-41, 42-69, 62-86]

Επόμενο ραντεβού την Τετάρτη 25/9 στο γήπεδο του Μέτς με αντίπαλο τον ΓΣ Αρίωνα. Αγώνας που θα πραγματοποιηθεί για την 3η φάση του κυπέλλου ΕΣΚΑ. 

Να είστε όλοι εκεί...