Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Kαλό μήνα και υγεία σε όλους

Καλό μήνα σε όλους και πάνω απ'όλα υγεία. Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν δύο αγώνες για τα πλάισια πρωταθλήματος και κυπέλλου αντίστοιχα, με το τμήμα των παίδων να κερδίζει εκτός και να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ενώ στον αντίποδα οι άνδρες μας να γνωρίζουν την ήττα και τον αποκλεισμό στην 4η φάση του κυπέλλου της ΕΣΚΑ.

Καο Ελληνορώσων-Αμπελόκηποι 26-38 (Παιδικό)

Σε έναν αγώνα που κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη έναντι του ταλέντου και του οργανωμένου μπάσκετ, οι παίδες μας κατάφεραν να κάνουν το ''διπλό'' και να πάρουν μία πολύτιμη νίκη για την συνέχεια. Η παρέα του Ντελακρούζ και του Καρρόκη ξεκίνησε το παιχνίδι δυνατά και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν απειλήθηκαν. Η τρίτη περίοδος ήταν καθοριστική για την έκβαση του αγώνα καθώς η διαφορά ξέφυγε στο +12 και έτσι η ομάδα του Βασίλη Αποστολάκη δεν απειλήθηκε σε κανένα άλλο σημείο του παιχνιδιού. Επόμενο ραντεβού για τους παίδες 5/10 με τον Μαίανδρο εκτός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:(8-9),(15-20),(19-31),(26-38)



Αμπελόκηποι-ΦΕΑ Ν.Φιλαδέρφιας (Ανδρικό) 51-69

Με κύριο χαρακτηριστικό το πάθος και την ενέργεια στην άμυνα, η ομάδα μας προσπάθησε να πάρει την νίκη σε ένα παιχνίδι που η αμυντική της λειτουργία ήταν σε άριστη κατάσταση. Το πρόβλημα ήταν επιθετικό, καθώς τα πολλά σουτ χωρίς καλές προυποθέσεις, στέρησαν στην ομάδα του Νίκου Γκατίδη την διεκδίκηση για κάτι καλύτερο μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα υπάρχουν πολλά θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε απ' αυτό το παιχνίδι και αυτό θα είναι ο οδηγός της ομάδας μας για την συνέχεια. Επόμενο ραντεβού για την ομάδα μας στην πρεμιέρα πρωταθλήματος στις 11/10.