Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Κοπή πίτας 2013

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας, της ομάδας μας στο 7ο διαμέρισμα του δήμου Αθηνών, την περασμένη Κυριακή. Ο συλλογός μας βράβευσε παίχτες και προσωπικότητες του παρελθόντος, που αποτελούσαν μεγάλα κεφάλαια στο παρελθόν και σίγουρα η προσφορά τους στο σύλλογο είναι αξιομνημόνευτη.

 Με ομιλία από τον πρόεδρο της ομάδας μας, Κώστα Μανταίο ξεκίνησε η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν περίπου στα 100 άτομα. Γόνείς, παιδιά από τις ακαδημίες μας, προπονητές και όλα τα αγωνιστικά μας τμήματα(παιδικό, εφηβικό, αντρικό) ήταν εκεί ώστε να τιμήσουν με την παρουσία τους την ομάδα μας. Στην συνέχεια υπήρξαν βραβεύσεις, ξεκινώντας με τον κ.Αντώνη Πάσαρη(έχει υπάρξει παίχτης-προπονήτης, αλλά και σκιτσογράφος της εφημερίδας της ομάδος μας). Σειρά είχε ο κ.Χρήστος Αντωνιάδης που με την προσφορά του μέχρι και σήμερα συνδέει τις επιτυχίες του παρελθόντος με τις σημερινές. Έτσι λοιπόν το ανδρικό μας τμήμα τον τίμησε για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, ο πρώην αθλητής της ομάδας που είχε κάνει ρεκόρ με τις συνεχόμενες ανόδους στα 90s φτάνοντας έως και την Α1, ο Παναγίωτης Παναγιωταράκος, ο οποίος μετά τις ευχαριστίες πρός όλους για την βραβευσή του δήλωσε πως ''τα παιδιά σας βρίσκονται σε καλά χέρια, και πρέπει να κοιμάστε ήσυχοι'' καθώς ήταν εντυπωσιασμένος από το γεγονός, ότι έβλεπε πρόσωπα από παλιά να είναι ακόμα στην ομάδα και να παράγουν έργο.

Η εκδήλωση έκλεισε με απόλυτη επιτυχία με την κοπή της πίτας και με τα πρώτα κομμάτια να πηγαίνουν στους αρχηγούς κάθε τμήματος αρχίζοντας ιεραρχικά από πάνω προς τα κάτω. Έπειτα μοιράστηκαν κομμάτια σε γονείς και παιδιά. 

Άντε και καλή χρονιά να έχουμε...