Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Αμπελόκηποι-Γκύζη Πολυγώνου (Αντρικό)

Δεν έχω να πω,κάτι ιδιαίτερο για αυτό το παιχνίδι.Αυτή την στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση,αυτό δείχνει και η τελευταία εμφάνιση της ομάδας μας(102-69) και απόψε θα είναι άλλο ένα παιχνίδι που θα κυνηγήσουμε την 100άρα. Αν μπορείτε,ελάτε!!!!

Αμπελόκηποι-Φιλαθλητικός

Μεγάλη μάχη θα δώσουν αύριο οι μαχητές του Νίκου Γκατίδη στο κλειστό του Ζωγράφου για την παραμονή.Πλέον η ομάδα που έχει βρει ρυθμό όπως είδαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι (εντός με Δούκα χάσαμε 75-83 και ήταν ντέρμπυ έως το 39' ενώ το πρώτο παιχνίδι το χάσαμε 99-37) θα προσπαθήσει να πάρει αυτή την εκτός έδρα νίκη και την επόμενη τρίτη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αργοναύτη θα κλείσει την παραμονή μια και καλή.Η διέλευση του κόσμου και στο εκτός έδρας παιχνίδι θα είναι μεγάλη όπως και την άλλη τρίτη στο Γουδί.Για αυτό όλοι αύριο στο γήπεδο.ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ. Αυτές τις 2 εβδομάδες να ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Aμπελόκηποι Β' και Παιδικό

Το εφηβικό μας τμήμα έχασε από την Υπεροχή Εξαρχείων με 22-61 στον Λόφο του Στρέφη.Απογοητευτική εμφάνιση καθώς στην 3η περίοδο βάλαμε μόλις 1 πόντο.
Το παιδικό μας τμήμα έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω..νίκησε 14-104 και διέσυρε την ομάδα των παίδων της Υπεροχής.Η διαφορά στην δυναμική των 2 ομάδων ήταν απίστευτα μεγάλη,και αυτό οφείλεται και στον συντελεστή αυτής της επιτυχίας,τον Βασίλη Αποστολάκη,που στην ουσία έχει τα τσικό της ομάδας.