Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 58-47

Και ναι,η εβδομάδα είχε ξεκινήσει από νωρίς καλά με το παιδικό και εφηβικό τμήμα να κλείνει το σπίτι στον Πήγασο Κυψέλη την πέμπτη και έτσι είχε μείνει μόνο να δούμε τι θα γίνει με το αντρικό τμήμα την παρασκευή. Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι και το μάτι των παιχτών του Νίκου Γκατίδη για ακόμη μία φορά γυάλιζε επικίνδυνα. Έτσι λοιπόν συνέχισαν αυτό που πέρυσι είχαν αφήσει στην Δ'έσκα.
Αν και η ομάδα μας δεν ήταν και τόσο καλή,με μιά μέτρια εμφάνιση κατάφερε να πάρει την νίκη (58-47) απέναντι σε μία ομάδα που ποτέ δεν θα μπορούσε να απειλήσει την ομάδα μας. Εκτός το αρχικό 0-2 η ομάδα της Πολιτείας δεν πέρασε καμία άλλη φορά μπροστά στο σκόρ και έτσι οι Αμπελόκηποι είχαν το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Ακόμα και όταν 4:50 πρίν από το τέλος η διαφορά κατέβηκε στους +3 (46-43),η ομάδα μας πάτησε το γκάζι και με ένα 12-4 κατάφερε να πάρει το 2ποντο της νίκης.

Υ.Γ Ευχαριστούμε τον απίστευτο για ακόμη μια φορά κόσμο που ήταν στο πλευρό μας. Στηριζόμαστε πολύ σε αυτούς φέτος και ελπίζουμε κάθε εντός μάτς να είναι κόλαση όπως ήταν χθές.