Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

AΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Πέρασε καιρός...από την τελευταία άνοδο των Αμπελοκήπων.Οι παλιοί θυμούνται,και οι νέοι ακούνε παλιές ιστορίες με τα κατορθώματα της ομάδας.Κι όμως τότε..υπήρχε ένας μικρός λαός από τους Αμπελόκηπους,που πίστευε στην ομάδα,πίστευε στην ιδεολογία...αλλά πάνω απ'όλα πίστευε στην περιοχή μας!!! Με τα χρόνια αυτό χάθηκε...Χάθηκε η ομάδα-παρέα...χάθηκε το πάθος...χάθηκε η θέληση..αλλά πάνω από όλα χάθηκε ο κόσμος.Όλοι που αγάπησαν το μπάσκετ των Αμπελοκήπων την δεκαετία του 90'.Το οποίο είχε θέαμα και ένωνε τον κόσμο και τους έφερνε όλους μαζί στο γήπεδο..χάθηκε...Και τι απέμεινε??? Η ένδοξη και λαμπρή ιστορία..Τίποτα άλλο..
Μια ομάδα που για αρκετά χρόνια έπαιζε με ''μισθοφόρους''...που έκανε λάθος επιλογές σε πολλά πόστα..που της κόστισαν κατηγορίες..παίχτες..προπονητές..και κόσμο..αλλά πάνω από όλα το όραμα στον καθένα που θα ήθελε να ονειρευτεί την αυτοκρατορία αυτή να ξαναγεννιέται ξανά,ακόμα πιο μεγάλη και ακόμα πιο δυνατή.
Και πάμε στο σήμερα....2012...Η ομάδα μας διεκδικεί την άνοδο στην Γ'έσκα..Όλα ξεκινάνε όπως τότε..
Μια παρέα όπως τότε και με παίχτες από τα σπλάχνα της ομάδας θα δώσει αύριο τον καλύτερο της ευατό απέναντι στον Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΜΕ ΜΟΝΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΙΑΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ...ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ..ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ..ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ξυπνάνε και πλεον διεκδικούν ό,τι τους ανήκει.Κανένας δεν μας υποσχέθηκε τίποτα...ούτε ο δρόμος είναι στημένος με ροδοπέταλα...όμως κόσμος και ομάδα ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!



9 μ.μ Να είστε όλοι εκεί!!! Καμίνι το γήπεδο,όπως μόνο εμείς ξέρουμε!!! Ο πρώτος από τους δύο εντός έδρας τελικούς!!!!