Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Κύπελλο σαν φιλικό για τους άνδρες

Την κυριακή ξεκινάνε οι υποχρεώσεις του ανδρικού τμήματος στην Β'φάση του κυπέλλου με αντίπαλο την Τούφα(Δ'ΕΣΚΑ), στο Χαλάνδρι στις 8:45 μ.μ . Ο Νίκος Γκατίδης θα έχει στην διαθεσή του σχεδόν όλους τους παίχτες(μονάχα μία απουσία) ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι για πρώτη φορά όλο το ρόστερ στην προπόνηση μαζί καθώς οι μικρό τραυματισμοί δεν το έχουν επιτρέψει μέχρι τώρα. 



Ο αγώνας αντιμετωπίζεται από την ομάδα μας καθαρά σαν φιλικό για να βρούνε οι παίχτες μας τα πατήματα τους. Φυσικά αν έρθει η νίκη καλοδεχούμενη. Ελπίζουμε να έχουμε έναν καλό αγώνα, χωρίς τραυματισμούς και επίσης μία πολύ καλή χρονιά για την ανδρική μας ομάδα.

Πρεμιέρα 9/10 για τους Νέους στην ΠΑΙΔΙΚΗ

Φαίνεται ότι ο όμιλος των νέων είναι και επίσημα έτοιμος. Η ομάδα μας θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο των νέων με τις εξής ομάδες:

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΔΙΑΣ ΑΛ.
ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ
ΓΣ ΑΡΙΩΝ
ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Α.Ε.Κ.
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ
ΑΕ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Από τις 14 ομάδες, οι 6 πρώτες περνάνε σε παιχνίδια διασταύρωσης. 1-6,2-5,3-4

Πρεμιέρα για την ομάδα μας θα γίνει στις 9/10 στην παιδική με αντίπαλο τον ΑΟ ΑΜΥΝΤΑ στις 8:30 μ.μ

Πρέπει όλοι να συμπαρασταθούμε στην ομάδα μας, καθώς θα παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο στην διοργάνωση και υπό τις οδηγίες του Βασίλη Αποστολάκη, η ομάδα ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα, καθώς και ο ίδιος θα έχει στην διαθεσή του να επιλέξει στο ρόστερ, πολλά από τα ταλέντα της ομάδας μας που πλαισιώνουν εφηβικό αλλά και ανδρικό.

Να είστε όλοι εκεί...

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ 57-40 (ΕΦΗΒΙΚΟ)

Με σβηστές μηχανές το εφηβικό του Βασίλη Αποστολάκη ''καθάρισε'' τους Νέους Βύρωνος που ήταν ανταγωνιστικοί μέχρι τα μέσα της τρίτη περιόδου, αλλά μετά και λόγω του περιορισμένου ρόστερ που διαθέτουν(8 άτομα) πέταξαν λευκή πετσέτα. Η ομάδα μας με μία εξαιρετική τέταρτη περίοδο κατάφερε να φέρει το σκορ από το 32-33 υπέρ των φιλουξενομένων σε 57-40(με επιμέρους σκορ 25-7). Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν με το δεξί οι υποχρεώσεις του εφηβικού μας για τον 8ο όμιλο εφήβων της Β'κατηγορίας. Για την ομάδα μας ξεχώρισαν ο Μουχαμάντ με 20 αλλά και ο Κυπριανού με 15. Για τους ηττημένους ο Γκουγκούσης με 15 αλλά και ο Κουτέλις με 13. 




 ΕΦΗΒΟΙ (57-40) 

 ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ[(13-9)-(11-13)-(8-11)-(25-7)] 

(ΑΟΑ) ΠΑΛΑΙΟΡΟΥΤΑΣ 4, ΛΑΖΕ, ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ 4, ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ 5(1), ΚΑΤΣΑΝΗΣ, ΣΑΛΑΖΑΡ, ΜΟΥΧΑΜΑΝΤ 20(1), ΛΟΛΗ ΝΤ. 4, ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ 15, ΛΟΛΗ Β. 3(1), ΧΑΡΙΑΤΗΣ, ΜΑΛΙΣΙΟΒΑΣ 2
(ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΑ) ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ , ΤΣΙΤΣΙΜΠΑΚΟΣ 2, ΣΙΜΑΙ 4, ΠΑΝΟΥΛΗΣ 2, ΤΑΛΑΜΠΕΚΟΣ, ΚΟΥΤΕΛΙΣ 13(1), ΘΕΟΧΑΡΗΣ 4, ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΗΣ 15

Αμπελόκηποι-Νέοι Βύρωνος 39--49 (Παιδικό)

Ξεκίνημα με το αριστερό για τους παίδες μας που δεν κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο δίποντο μέσα στην έδρα τους. Αν και οι προσπάθειες τους ήταν συγκινητικές έστω και για 15 λεπτά στο 2ο ημίχρονο, ένα κακό ημίχρονο ήταν αρκετό για να τους στερήσει την νίκη.



Με τους Νέους Βύρωνος να παίζουν κλειστη ζώνη τα πρώτα 20 λεπτά, η ομάδα του Βασίλη Αποστολάκη φάνηκε να μην έχει το καθαρό μυαλό και την ηρεμία μέσα στο γήπεδο ώστε να αντιμετωπίσει τους φιλοξενούμενους. Μετά τα πρώτα νωθρά 20 λεπτά η ομάδα ξύπνησε με τον Ντελακρούζ κυρίως αλλά και τον Καρρόκη(ο οποίος είχε φορτωθεί από νωρίς με 3 φάουλ) να ξεκινάει αντεπίθεση διαρκείας. Λίγο η απειρία της ομάδας μας στα κρίσιμα σημεία, λίγο οι αποβολές των Ντελακρούζ, Καρρόκη, η ομάδα μας δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή. Για τους φιλοξενούμενος ξεχώρισε ο Λαμπρόπουλος με 20 πόντους ενώ για την ομάδα μας ο Ντελακρούζ με 15.



Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντιπροσωπεύει την προσπάθεια της ομάδας μας, καθώς στο β'μέρος οι παίχτες της ομάδας μας ήταν πολύ καλύτεροι και ανέβασαν στροφές.

ΠΑΙΔΕΣ(39-49) 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ[(6-10)-(9-20)-(13-7)-(11-12)] 

(ΑΟΑ) ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ 2, ΚΑΡΡΟΚΗΣ 7, ΧΕΡΙΚΟ 4, ΒΕΡΤΖΩΝΗΣ 3(1), ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ 4, ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΖ 15(1), ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΤΣΙΜΠΕΡΔΩΝΗΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΖΑΜΑΝΗΣ, ΤΣΟΥΜΑΡΗΣ 

(ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΑ) ΜΠΕΤΣΚΑ, ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ 4 ,ΜΠΟΛΟΒΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΚΗΣ Π. , ΜΕΛΑΔΑΚΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 20, ΚΕΚΕΡΗΣ 8, ΠΑΠΠΑΣ 14, ΛΕΚΑΣ 2, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ 1, ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ν.