Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Πρεμιέρα για ανδρικό ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Τέλος τα ψέμματα. Ξεκινάει το πρωτάθλημα. Το μεγάλο στοίχημα της ανδρικής μας ομάδας για φέτος είναι ένα. Να παίξει όμορφο, απλό, πειθαρχημένο μπάσκετ. Αύριο λοιπόν στο καματερό, στις 21:45 αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου για το πρωτάθλημα της Γ'ΕΣΚΑ. Ελπίζουμε η ομάδα του Νίκου Γκατίδη να μπει στο πρωτάθλημα με το δεξί και όλα να πάνε καλά. 

Καλή μπασκετική χρονιά λοιπόν και φυσικά υγεία.


ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΠΡΩΤΕΑΣ (παιδικό & εφηβικό) ΑΠΟΨΕ

Μεγάλο παιχνίδι απόψε για την ομαδάρα μας, καθώς αντιμετωπίζει σε εντός έδρας παιχνίδια τον Πρωτέα σε παιδικό και εφηβικό αντίστοιχα στις 20:00μμ και στις 21:15μμ. Για τους παίδες είναι η 4η αγωνιστική και να θυμήσουμε ότι μέχρι τώρα έχουν 1-2 ενώ για τους εφήβους είναι η 2η αγωνιστική για μας και το εφηβικό μας τμήμα έχει 1-0. 

Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία και στα δύο τμήματα μας και ας ελπίζουμε ότι μέχρι το βράδυ ο καιρός θα έχει φτιάξει ώστε να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι.




AΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΑΜΥΝΤΑΣ 62-56 (ΝΕΟΙ)

Το παρθενικό ντεμπούτο των νέων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς σε ένα σκληρό παιχνίδι που αν και στα μέσα της τρίτης περιόδου μέχρι τα μέσα της τέταρτης βρισκόταν πίσω στο σκορ η ομάδα μας, έδειξε χαρακτήρα και κυρίως εμπειρία που την έκαναν να χτυπήσει το μάτς.

Τι και αν παίξαμε στην έδρα του Αμύντα σαν τυπικά γηπεδούχοι; τι αν και στο ζέσταμα όλοι κοίταζαν την ομάδα σαν να μην ήξεραν από που είμαστε και ποιοι είμαστε, η ομάδα του Βασίλη Αποστολάκη έδειξε ότι είναι εδω στα μεγάλα ραντεβού και πως αυτό που έγινε χθες είναι μόλις η αρχή. Για μας το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι αθλητές του εφηβικού πρέπει να επικεντρωθούν στις δικές τους υποχρεώσεις ενώ οι άνδρες μας στις υποχρεώσεις τους με την πρώτη ομάδα. Αυτό όμως δεν συμαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε πρωταγωνιστές. Οι εμπειρία των ανδρών με τον ενθουσιαμό των εφήβων είναι ένας συνδυασμός που πραγματικά θα φέρει επιτυχία και οχι μόνο στο συγκεκριμένο τμήμα αλλά και στα τμήματα που αγωνίζονται οι παίχτες μας.

Στα αγωνιστικά τώρα. Η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 25' αλλά μετά απ'ένα μικρό blackout έχασε την αυτοσυγκέντρωση της μέσα στο παρκέ και δεν έκανε σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Η μεγάλη αντεπίθεση ήρθε 5 λεπτά πριν από το τέλος που η ομάδα μας άλλαξε αμυντική συμπεριφορά και με μπροστάρηδες στην επίθεση τους πιο έμπειρους παίχτες κατάφερε να πάρει την νίκη και τους πολύτιμους βαθμούς.

Επόμενο ραντεβού γα τους νέους μας την τρίτη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.