Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Δύσκολα τα πράγματα για το ανδρικό μας τμήμα

Με μιά μικρή απουσία μίας εβδομάδας, είμαστε εδώ ώστε να κάνουμε μία μικρή ανασκόπηση για την ομάδα του ανδρικού μας και πως φαίνεται να έχουν εξελιχθεί τα πράγματα έως τώρα.

Tην προηγούμενη βδομάδα το ανδικό μας, έχασε με 66-60 από την Άμιλλα σε παιχνίδι που για 25' είχε τον έλεγχο του αγώνα. Δίκαιο αποτέλεσμα καθώς αν η ομάδα μας έπαιρνε το διπλό μέσα στο Περιστέρι τώρα θα μιλάγαμε με διαφορετικά κριτήρια. Δυστηχώς αυτή η ήττα μας έβγαλε από την τροχιά ανόδου που βρισκόμασταν και έτσι αυτή την στιγμή, η ομάδα μας πρέπει να κάνει το ακατόρθωτο κερδίζοντας όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος. Για την ώρα είναι στην 6η θέση όπου κατά πάσα πιθανότητα να είναι και το τελικό της πλασάρισμα στο πρωτάθλημα της Γ'έσκα. Φυσικά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στους αγώνες και ποτέ δεν ξέρεις, η πεντάδα μπορεί να μην είναι και τόσο μακριά. Για την ώρα όμως απέχει 2 νίκες. Πράγμα που σημαίνει γκέλα των ομάδων που είναι πάνω από εμάς και καμία απώλεια εμείς εντός και εκτός.

Κλείνοντας, το ανδρικό μας επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Άτταλο Καματερού τους οποίους και νίκησε στο Γουδί με 65-56 και έτσι έφτασε στην 9η νίκη του.