Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Παρασκευή 12 Οκτώβρη αρχίζει η χούντα...

Μετά τον αποκλεισμό της ομάδας μας στο κύπελλο από τον Νικηφόρο(θα διεκδικήσει μία θέση για άνοδο στην Α'έσκα) με μέτρια εμφάνιση και παιχνίδι που χάθηκε στις λεπτομέρειες,η ομάδα του Νίκου Γκατίδη ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι δυνατότητες αυτής της ομάδας είναι πραγματικά εξωπραγματικές και μόλις αρχίζει η ομάδα μας να ανεβάζει απόδοση δεν νομίζω ό,τι κάποια ομάδα στον όμιλο να μπορέσει να ακολουθήσει ή τουλάχιστον να ανταγωνιστεί το επίπεδο της ομάδας μας. Μέχρι όμως να γίνουν αυτά συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για βελτίωση και για διάκριση. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ''ΤΡΕΝΟ'' ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ..ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΡΕΝΑ.

Υ.Γ Από δω και πέρα δεν θα ξαναγράψω ποτέ τον αντίπαλο πριν την έναρξη του αγώνα. Δεν μας ενδιαφέρει. Η νίκη θα έρθει γιατί την θέλουμε περισσότερο από τον καθένα.

Υ.Γ Επειδή είμαι όμως ένας blogger που σέβεται τον ευατό του και πρέπει να σας ενημερώνω παίζουμε με την ΠΟΛΙΤΕΙΑ που έπεσε πέρυσι από Β'έσκα.