Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλη χρονιά έρχεται για το τμήμα Νέων

Φαίνεται ότι οι διακρίσεις για την ομάδα μας κυρίως στα αγωνιστικά τμήματα δεν θα έχουν τέλος. Το πρωτάθλημα νέων θα ξεκινήσει σε λιγότερο από 1 μήνα και η ομάδα του Βασίλη Αποστολάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς. Δεν σας κρύβω πως προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα αυτή θα πρωταγωνιστήσει λόγω του υλικού που διαθέτει. Μυστικό της επιτυχίας αυτής θα είναι φυσικά και η έδρα που θα έχει και στοιχειώνει κάθε αντίπαλο που έρχεται να αντιμετωπίσει την ομάδα μας...την ΠΑΙΔΙΚΗ. Μια έδρα με ταυτότητα αλλά φυσικά ένα γήπεδο που καμία φιλοξενούμενη ομάδα δεν μπορεί να αποδόσει τα μέγιστα λόγω της ''τρομοκρατίας'' που υπάρχει.


Οι παίχτες που θα απαρτίζουν το τμήμα θα είναι σίγουρα κάποιοι από τους οποίους κάθε χρόνο πρωταγωνιστούσαν σε παιδικά(κάθε χρόνο στην φάση των μπαράζ με αποκορύφωμα τον τελικό Β'κατγορίας της ΕΣΚΑ με τους 95') αλλά και εφηβικά( κάθε χρόνο στην φάση των μπαράζ. Πρωταθλητές το 2011 στην Β'κατηγορία αλλά και πολύ καλή παρουσία στην Α'κατηγορία εφήβων το 2012 με τους 93'). Τα ονόματα ακόμα δεν μπορούν να δωθούν στην δημοσιότητα αλλά σίγουρα η παιδική θα γεμίσει για να δει κάποια από τα μεγάλα ονόματα που τίμησαν την φανέλα των παρακάτω τμημάτων με τις μεγάλες εμφανίσεις τους στο παρελθόν. 




Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα μας. Πλέον θα οι νέοι θα αγωνίζονται στην φυσική τους έδρα, και σίγουρα αυτό μόνο καλό μπορεί να τους κάνει. Ταπεινή μου άποψη, ότι η ομάδα μας θα είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες και σίγουρα με τον κόσμο στο πλευρό της κάθε Τετάρτη, εντός έδρας γίνεται ακόμα πιο δυνατή, καθώς δύσκολα θα βρεθεί ομάδα που θα μπορέσει να πάρει το ρόζ φύλλο μέσα στην ΠΑΙΔΙΚΗ. 

Τα λέμε σε λίγες μέρες, με περισσότερες λεπτομέρειες για το πρωτάθλημα των νέων...

Πρεμιέρα την Πέμπτη για παίδες και έφηβους

Με εντός έδρας παιχνίδι ξεκινάνε την Πέμπτη τα τμήματα του παιδικού και εφηβικού αντίστοιχα τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Οι παίδες στις 8:00 μ.μ και οι έφηβοι στις 9:15 μ.μ θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των Νέων Βύρωνος στο 7 Κ.Νεότητας(Παιδική Χαρά), πίσω από το ξεναδοχείο President. Ευχή όλων μας και τα δύο συγκροτήματα του πολυ έμπειρου κόουτς μας, Βασίλη Αποστολάκη να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με το δεξί.






Να είστε όλοι εκεί !!!!!! ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!