Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ανασκόπηση εβδομάδας

Πολύ καλή εβδομάδα για την ομάδα μας καθώς σχεδόν σε όλα τα τμήματα επικράτησε με σχετική άνεση.

Τμήμα Νέων

Ξεκίνημα με την ομάδα νέων που έπαιζε εκτός την Τετάρτη με αντίπαλο την ΑΕΚ. Η ομάδα του Βασίλη Αποστολάκη ηττήθηκε με 70-52 σε ένα παιχνίδι που ήταν κάκιστη. Η τελική διαφορά είναι πλασματική καθώς η διαφορά ήταν κάτω από τους 10 πόντους μέχρι τα τελευταία 4 λεπτά. Πλέον η ομάδα μας έχει 1 νίκη και 1 ήττα και την Τετάρτη υποδέχεται στην παιδική τον Πρωτέα.

Τμήμα Παίδων

Την Πέμπτη το παιδικό μας νίκησε εύκολα τον Πήγασο Κυψέλης εκτός έδρας με σκορ 73-34. Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως στον αγώνα πήραν λεπτά συμμετοχής παίχτες μας από τις ακαδημίες μας(προμίνι) γεννηθέντες 2001 & 2002 αντίστοιχα. Πλεόν το παιδικό μας βρίσκεται στην 3η θέση με 3 νίκες και 2 ήττες, ενώ την Πέμπτη αντιμετωπίζει στην παιδική την Δόξα Βύρωνος για τα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής.

Τμήμα Εφήβων

Μετά τους παίδες, ήταν η σειρά των εφήβων να πάρουν την σκυτάλη. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ (23-14) με την λήξη της πρώτης περιόδου, κατάφεραν να πάρουν το ρόζ φύλλο με 87-65. Πρέπει να σημειωθεί πως ο αθλητής μας Γεράσιμος Κυπριανού σκόραρε 42 πόντους και συνέβαλε τα μέγιστα για αυτήν την μεγάλη νίκη. Πλέον το εφηβικό μας έχει 3 νίκες και καμία ήττα και βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 8ου ομίλου της Β'κατηγορίας. Την Πέμπτη μετά το παιδικό, οι έφηβοι θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν το σερί επιτυχιών στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Δόξα Βύρωνος.

Τμήμα Ανδρών

Το ανδρικό μας με πολύ όμορφο μπάσκετ κέρδισε εντός, τα Βριλλήσια 75-50 σε ένα παιχνίδι για έναν μόνο ρόλο. Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά και δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Αν και το παιχνίδι έδειχνε να έχει τελειώσει από το ημίχρονο (41-19), η ομάδα του Νίκου Γκατίδη δεν επαναπαύθηκε και συνέχισε έτσι μέχρι το τέλος. Πλέον η ομάδα μας έχει 2/2 και βρίσκεται στην 1η θέση του 1ου ομίλου της Γ'ΕΣΚΑ. Την ερχόμενη Παρασκευή θα αντιμετωπίση εκτός έδρας τον Αγ.Νικόλαο Παλλήνης για τα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ανδρών.