Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

''Τώρα Ας Μείνουμε Ενωμένοι''

   ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Η ομάδα μας θα προσπαθήσει φέτος να ανέβει και σιγά σιγά να πηγαίνει τρένο τις τοπικές κατηγορίες όπως έκανε πριν πολλά χρόνια.Παίχτες μεγάλοι που καταξιώθηκαν με την φανέλα των Αμπελοκήπων δυστήχως για προσωπικούς τους λόγους ο καθένας δεν ενδιαφέρονται για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.Μαζί όλοι πρέπει να αναλάβουμε δράση.Στο αγωνιστικό κομμάτι θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει,στο εξωτερικό ο κόσμος θα μαζευτεί όταν γίνει το κάλεσμα,όμως πέρα από αυτό χρειαζόμαστε κάτι πιο ουσιώδες και κάτι πιο μακροχρόνιο.Όποιος έχει θέληση για οτιδήποτε,ιδέες υπάρχουν.Μπορεί ο καθένας σας να απευθυνθεί στους διοικούντες της ομάδας ή στους Ultras 6.Τρόπος επικοινωνίας από τα γκρούπ των Αμπελοκήπων που υπάρχουν στο facebook.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ
Ολοκληρώνεται σήμερα η αγωνιστική της Δ'ΕΣΚΑ στον 4ο όμιλο με την ομάδα μας να έχει ''κλείσει'' την 2η θέση με ρεκόρ 14-4 (εκτός απροόπτου απόψε,παίρνω το ρίσκο και λέω ΑΣΣΟΣ) και να περιμένει την κληρωτίδα να της δώσει δύο ομάδες από άλλους ομίλους(ένα 1ο και ένα 3ο) ώστε μετά την Μ.Εβδομάδα να αρχίσει η προσπάθεια για άνοδο από τα μπαράζ.Ο πρωταρχικός μας στόχος στέφθηκε με επιτυχία,και τώρα ακολουθεί η άνοδος που πρέπει να πάρει το αντρικό μας συγκρότημα για την Γ'ΕΣΚΑ.Η προσπάθεια που γίνεται όλη την χρονιά είναι μεγάλη και ελπίζουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ
Το σάββατο στις 24 Μαρτίου στα γραφεία της ομάδας πραγματοιποιήθηκε μια ομιλία των Ultras 6 . Bάση συμφωνίας οι ''οργανωμένοι'' δεν θα έρχονται στα εκτός έδρας παιχνίδια,διότι υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσουμε συνθήκες ακατάλληλες,και φυσικά πάνω από όλα μας νοιάζει η σωμάτικη ακεραιότητα του καθενός ''Αμπελοκηπιώτη'' που στηρίζει αυτή την προσπάθεια.
Στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας το γήπεδο πρέπει να είναι καμίνι.Πως θα γίνει αυτό? Θα γίνουν γνωστές οι μέρες και οι ώρες που η ομάδα μας θα δώσει τα ΕΝΤΟΣ επαναλαμβάνω παιχνίδια στο Γουδί ώστε να υπάρχει οργάνωση μέρες πιο πριν.Στο facebook διαδώστε παντού τις μέρες και τις ώρες των παιχνιδιών.Πρέπει να είστε όλοι εκεί.Ο 6ος παίχτης της ομάδας μας είστε εσείς!!!

Υ.Γ Το ''καλό'' μπάσκετ θα φέρει κόσμο στο γήπεδο..Αν πιστεύετε σε αυτά που είπα πιο πάνω ελάτε να ξεκινήσουμε από σήμερα αυτήν την προσπάθεια 9:00 στο Γουδί όπου η ομάδα μας παίζει το τελευταίο της παιχνίδι πριν τα μπαράζ.Όποιος μπορεί ας έρθει.