Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Στόχος μόνο η νίκη



Kρίσιμος μήνας ο Ιανουάριος για όλα τα αγωνιστικά μας τμήματα , και για την πορεία τους στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν. Η δράση ξεκινάει αύριο στις 8:00 μ.μ στο 7.Κ.Νεότητας με τους παίδες να υποδέχονται τον 2ο βαθμολογικά Πρωτέα για την Β’κατηγορία παίδων της ΕΣΚΑ.

Αγώνας που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την συνέχεια της ομάδας  μας στην επόμενη φάση και στα μπαράζ για την Α’κατηγορία των παίδων. Όσοι πιστοί προσέλθετε και λόγω του κρύου που υπάρχει καταλαβαίνουμε την δυσκολία που υπάρχει εξαιτίας του ανοιχτού γηπέδου.


Στις 9:15 μ.μ κλείνει η αγωνιστική αυλαία με το παιχνίδι derby των εφήβων μας απέναντι στον δυνατό Πρωτέα. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα είναι καθόλου εύκολη λεία για την ομάδα μας καθώς έρχονται από νίκη-κλειδί, απέναντι στην Υπεροχή εξαρχείων, καλύπτοντας κιόλας και την διαφορά του πρώτου παιχνιδιού.

Με νίκη η ομάδα μας κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση και φυσικά κοιτάει να πιάσει κορυφή διότι έτσι θα έχει πολύ καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη φάση για τα μπαράζ ανόδου στην Α’κατηγορία.

Να είστε όλοι εκεί. Μην λείψει κανείς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου