Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αμπελόκηποι-Νέοι Βύρωνος 39--49 (Παιδικό)

Ξεκίνημα με το αριστερό για τους παίδες μας που δεν κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο δίποντο μέσα στην έδρα τους. Αν και οι προσπάθειες τους ήταν συγκινητικές έστω και για 15 λεπτά στο 2ο ημίχρονο, ένα κακό ημίχρονο ήταν αρκετό για να τους στερήσει την νίκη.



Με τους Νέους Βύρωνος να παίζουν κλειστη ζώνη τα πρώτα 20 λεπτά, η ομάδα του Βασίλη Αποστολάκη φάνηκε να μην έχει το καθαρό μυαλό και την ηρεμία μέσα στο γήπεδο ώστε να αντιμετωπίσει τους φιλοξενούμενους. Μετά τα πρώτα νωθρά 20 λεπτά η ομάδα ξύπνησε με τον Ντελακρούζ κυρίως αλλά και τον Καρρόκη(ο οποίος είχε φορτωθεί από νωρίς με 3 φάουλ) να ξεκινάει αντεπίθεση διαρκείας. Λίγο η απειρία της ομάδας μας στα κρίσιμα σημεία, λίγο οι αποβολές των Ντελακρούζ, Καρρόκη, η ομάδα μας δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή. Για τους φιλοξενούμενος ξεχώρισε ο Λαμπρόπουλος με 20 πόντους ενώ για την ομάδα μας ο Ντελακρούζ με 15.



Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντιπροσωπεύει την προσπάθεια της ομάδας μας, καθώς στο β'μέρος οι παίχτες της ομάδας μας ήταν πολύ καλύτεροι και ανέβασαν στροφές.

ΠΑΙΔΕΣ(39-49) 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ[(6-10)-(9-20)-(13-7)-(11-12)] 

(ΑΟΑ) ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ 2, ΚΑΡΡΟΚΗΣ 7, ΧΕΡΙΚΟ 4, ΒΕΡΤΖΩΝΗΣ 3(1), ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ 4, ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΖ 15(1), ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΤΣΙΜΠΕΡΔΩΝΗΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΖΑΜΑΝΗΣ, ΤΣΟΥΜΑΡΗΣ 

(ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΑ) ΜΠΕΤΣΚΑ, ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ 4 ,ΜΠΟΛΟΒΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΚΗΣ Π. , ΜΕΛΑΔΑΚΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 20, ΚΕΚΕΡΗΣ 8, ΠΑΠΠΑΣ 14, ΛΕΚΑΣ 2, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ 1, ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου